37 miljoen luisteraars voor Armin van Buuren's 'A State Of Trance Yearmix 2015'

 

Armin van Buuren’s ‘A State Of Trance Year Mix 2015’ (ASOT) heeft dit jaar maar liefst 37 miljoen luisteraars getrokken. Dit aantal is gebaseerd op de luisteraars van alle radiostations die ASOT uitzenden. De speciale eindejaarsuitzending van Armins wekelijkse ‘ A State Of Trance’ radioshow werd op 31 december wereldwijd uitgezonden.  

Sinds de eerste uitgave in 2004 geldt de mixcompilatie als een ultiem hoogtepunt voor de liefhebbers van trancemuziek. De jaarmix duurt net als alle reguliere uitzendingen twee uur, maar bestrijkt een veel groter aantal tracks: maar liefst 105 nummers, inclusief intro en outro.
 
In de voorgaande weken werden de luisteraars van Armin van Buuren’s ‘A State Of Trance’ radioshow uitgenodigd om hun stem uit te brengen op hun favoriete platen van het jaar. Door te stemmen konden zij direct invloed uitoefenen op de uiteindelijke tracklist.
 
Armin van Buuren: “De ‘A State Of Trance Year Mix’ is sinds 2004 uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie. Van kinds af aan was ik al fan van megamixen en daarom vraag ik elk jaar aan de fans van mijn show om op hun favoriete platen te stemmen. Al die stemmen geven mij een goed beeld van wat de populairste platen van het jaar waren en ik stop er zelf nog een paar van mijn favoriete festivalplaten bij. Sinds een paar jaar doe ik ook een kleine sketch aan het begin van de jaarmix die niet al te serieus moet worden genomen en je wel een beetje aan het lachen zou moeten maken.”
 
Op dit moment luisteren er wekelijks 37 miljoen mensen naar de ‘A State Of Trance’ radioshow, verdeeld over 118 radiostations in meer dan 84 landen over de hele wereld.

Beluister of download: ‘A State Of Trance Year Mix 2015’
https://www.facebook.com/arminvanbuuren/?fref=ts
https://twitter.com/arminvanbuuren

https://www.instagram.com/arminvanbuurenofficial/

https://www.youtube.com/user/arminvanbuuren

 

 
   « nieuwsoverzicht