Brussel

'Brussel' is een dramaserie die vanaf december gratis en exclusief voor klanten van KPN on demand te zien zijn via ‘KPN Presenteert’. ‘Brussel’ is een slimme mozaïekvertelling, die zich afspeelt in verschillende landen waaronder België, Nederland, Afghanistan en Rusland. De dramaserie is bedacht en geschreven door Leon de Winter en wordt geregisseerd door Arno Dierickx.

Synopsis ‘Brussel’

In het centrum van de EU-hoofdstad Brussel draait alles om macht en politieke intriges. Wie niet bedriegt, wordt bedrogen…  Moniek van Dalen (Johanna ter Steege) is bestuurslid van de oliemaatschappij TransOil International. Om een omvangrijk contract binnen te slepen, heeft Moniek de steun nodig van de Eurocommissarissen in Brussel. Maar ze staat lijnrecht tegenover haar grootste concurrent en voormalig minnaar de Russisch-Oekraïense oligarch Viktor Petrenko (Alexander Lazarev). Behalve Moniek en Viktor zoeken anderen ook hun heil in de hoofdstad en wie niet in Brussel woont, doet alles om er te komen, legaal of illegaal, met geld of met charme, met bedrog of moord.

Cast
De cast bestaat o.a. uit Johanna ter Steefe, Alexander Lazarev (Rusland), Carolien Spoor, Daniël Boissevan, Elisa Beuger, Nadja Hüpscher, Rik Launspach, Hans Dagelet, Matthijs van de Sande Bakhuyzen, Aus Greidanus, Steef de Bot, Ger Thijs, Poal Cairo, Nanette Drazic, Truus te Selle, Arend Pinoy (BE) en Lily Travers (UK).

Video 

Trailer Brussel

 Klik hier om de video af te spelen

 
   « Terug