DJ Carnage na Amerikaans succes klaar om de Benelux te veroveren

Na het enorme succes in zijn eigen land is de Amerikaanse DJ/ producer Carnage klaar om de Benelux te veroveren. Op 17 juli 2015 brengt Carnage in samenwerking met I LOVE MAKONNEN zijn nieuwste hitsingle ‘I Like Tuh’ uit in Nederland en België. De Amerikaanse DJ brengt komend weekend tevens een bezoek aan diverse grote en middelgrote dance-festivals in beide landen om het Nederlandse en Belgische publiek kennis te laten maken met zijn opzwepende Trap-klanken. ‘I Like Tuh’ bestormde in de Amerikaanse hitlijsten en is binnen korte tijd ruim een miljoen keer bekeken op YouTube.

Carnage over zijn muziek: “Het maken van muziek staat voor mij gelijk aan het hebben van impact”. Deze impact is duidelijk voelbaar op de plaat die Carnage samen met I LOVE MAKONNEN produceerde. Door een mix van trap waar je gegarandeerd op losgaat en unplugged vocalen levert het duo met ‘I Like Tuh’ een plaat die de luisteraar onmiddellijk klaarstoomt voor het weekend.

Carnage
DJ Carnage werd in 1991 geboren als Diamante Blackmon. Voordat hij naar Amerika vertrok, groeide hij op in Guatemala en Nicaragua. Dit gaf hem al op jonge leeftijd een internationaal bewustzijn, een les die de DJ meeneemt in zijn werk. Met een veelzijdige en gedreven aanpak mixt Carnage electro, hiphop, pop en trap tot onvergetelijke platen. Hij vergaarde internationale bekendheid nadat DJ Tiësto Carnage’s pakkende remix van Yuna’s ‘Live Your Life’ draaide in zijn populaire ‘Club Life’ Podcast. Daarnaast werd zijn festival trap-mix van Hardwell’s “Spaceman” meer dan 100.000 keer beluisterd werd via Soundcloud. Carnage kwam in 2014 binnen op #68 in de DJ Mag top 100 en stond eerder op diverse grote dancefestivals als Ultra Music Festival, Tomorrowland en Kingsday.

I LOVE MAKONNEN
Makonnen Sheran is een Amerikaanse autodidacte rapper, zanger en producer en werkt onder de naam ‘I LOVE MAKONNEN’. Tussen 2011 en 2013 produceerde hij diverse albums en bouwde hij een reputatie op voor zijn surrealistische en nonchalante manier van zingen en rappen. In 2014 vergaarde ‘I LOVE MAKONNEN’ internationale bekendheid nadat Miley Cyrus een foto van zijn EP op Instagram plaatste. Later dat jaar remixte Drake het Makonnens’ nummer ‘Club Going Up on a Tuesday’.

 
   « nieuwsoverzicht