Eller van Buuren slaat nieuwe weg in met ‘Brand New’

 

Beluister en bekijk de video van ‘Brand’ New hier

Vandaag brengt singer-songwriter Eller van Buuren onder de naam Eller zijn nieuwe single ‘Brand New’ uit. Het is de eerste  track van zijn de gelijknamige EP, die dit najaar verschijnt. De single is ook te horen in de commercial van Girav .

Eller van Buuren: “Het nummer ’Brand New’ gaat over het volledig omgooien van je leven. Van een oude, benarde situatie naar iets en iemand totaal nieuws; spannend, maar tegelijkertijd wil je niks liever. Het is voor mij persoonlijk een heel belangrijk nummer. De titel slaat ook terug op het feit dat ik met deze EP muzikaal gezien een nieuwe weg ben ingeslagen. De nummers gaan allemaal over situaties die heel herkenbaar zijn”.

Eller

Eller heeft met zijn broer Armin van Buuren de laatste jaren meerdere malen de hele wereld over getourd als gitarist. Zijn debuutalbum ‘Eller van Buuren presents Acoustic Dance Music’, waarop hij de Armin-danceklassiekers in een akoestisch jasje stak, was een ode aan zijn broer. Naast gitarist heeft Eller zich de afgelopen jaren ontwikkeld als singer-songwriter en muziekproducer.

Facebook
Twitter
Instagram

 

 
   « nieuwsoverzicht