Hardwell eerste DJ in de wereld met virtual reality after-movie

Hardwell presenteert vandaag een 360 virtual reality video op zijn Youtube kanaal. De vooruitstrevende DJ is hiermee de eerste in de wereld die op deze manier een behind-the-scenes beeld van zijn leven geeft. Kijkers krijgen via hun smartphone of tablet een zes minuten durende unieke indruk van het drukke bestaan van Hardwell tijdens de ‘Miami Music Week’ afgelopen maart. Door de 360-beleving voelt het alsof de kijker letterlijk naast de DJ staat.

Gedurende vier dagen werd Hardwell in Miami gevolgd door een 360 camera en een drone. In de video kijkt men mee hoe de DJ zijn Ultra-set voorbereid op de hotelkamer, maar ook hoe hij tussen alle optredens door tijd doorbrengt met zijn vrienden door over Ocean Drive te cruisen in een cabrio. Het moment waarop Hardwell naar de ‘IDMA award show’ gaat en maar liefst vijf ‘International Dance Music Awards’ in de wacht sleept, maakt de kijker van heel dichtbij en op persoonlijke manier mee. Daarnaast waant hij of zij zich feestvierend in de ‘LIV’ in Miami samen met Hardwell en collega-DJ’s  Tiësto en Afrojack.

Naast de virtual reality video bracht Hardwell deze week ook het nieuwste deel van de succesvolle mixalbum serie ‘Hardwell Presents: Revealed’ uit. ‘Hardwell Presents: Revealed Volume 6’ kwam op de dag van release onmiddellijk binnen op #1 in de van de ‘iTunes Dance Top 100’ in Amerika, India, Bolivia en Guatemala. Daarnaast bereikte het mixalbum ook de top 5 van de eerder genoemde chart in Nederland, België en Mexico. ‘Hardwell Presents: Revealed Volume 6’ is een afspiegeling van Hardwells live sets van komende zomer en staat vol met nog niet eerder verschenen materiaal, exclusieve remixen en de hits van morgen.

 
   « nieuwsoverzicht