Hardwell releast Volume 6 van het award winnende mix-album Revealed

Hardwell releast Volume 6 van het award winnende mix-album ‘Hardwell Presents: Revealed’

Vandaag brengt Hardwell het nieuwste deel uit van de award winnende mixalbum-serie ‘Hardwell presents Revealed’. OpHardwell Revealed vol. 6 het album dat wereldwijd gereleased wordt, staan maar liefst twee exclusieve nieuwe tracks van Hardwell: ‘Survivors’ en ‘Chameleon’. Daarnaast bevat het album hits van internationale grootheden als Armin van Buuren, Mr. Probz, Tiësto en Martin Solveig; en een groot aantal tracks van opkomende talenten op het Revealed-label. ‘Hardwell presents Revealed Volume 6 ’ bevat in totaal 26 tracks gemixt door Hardwell; het is een afspiegeling van zijn live sets en staat vol met nog niet eerder verschenen materiaal, exclusieve remixen en de hits van morgen.

De track ‘Survivors’ is een samenwerking met Revealed collega Dannic (feat. Haris). Het tweede nieuwe nummer ‘Chameleon’ produceerde Hardwell samen met de Nederlandse producer Wiwek. Een andere opvallende toevoeging aan ‘Hardwell presents Revealed Volume 6’ is de door W&W geremixte versie van het nummer ‘Birds Fly’. De originele ‘Birds Fly’ (Hardwell feat. Mr. Probz ) werd uitgebracht op Hardwells artiestenalbum ‘United we Are’ dat begin dit jaar is uitgebracht. Deze remix biedt luisteraars alvast een voorproefje van het remixalbum ‘United We Are- Remixed’ dat 30 oktober wereldwijd zal worden uitgebracht.

Deze week komt bovendien de samenwerking ‘Follow Me’ van Hardwell en Jason Derulo, afkomstig van het album ‘United We Are’, uit als single in Nederland. Superster Jason Derulo staat momenteel wereldwijd op #1 met zijn single ‘Want To Want Me’.

Revealed Recordings
Hardwell richtte vijf jaar geleden zijn eigen label ‘Revealed Recordings’ op. Sinds de oprichting in 2010 is ‘Revealed Recordings’ exponentieel gegroeid tot een wereldwijd fenomeen en één van ’s werelds meest toonaangevende en vooruitstrevende Dance labels. ‘Revealed Recordings’ trok artiesten als Tiësto, W&W, Blasterjaxx, Dannic, Dyro en Deorro aan. Daarnaast brachten ook artiesten als Jason Derulo, Faith Evans, Estelle, Headhunterz, Fatman Scoop en Mr Probz releases uit op het label.

Hardwell
Hardwell (1988, Breda) is de artiestennaam van Robbert van de Corput. De getalenteerde DJ en producer is zowel in 2013 als 2014 tijdens Amsterdam Dance Event uitgeroepen tot de #1 DJ van de wereld door het gerenommeerde Engelse blad DJ Mag. Tijdens de Winter Music Conference 2015 in Miami werd Hardwell bovendien verkozen tot ‘Best Global DJ’ en ‘Best Progressive House/Electro DJ’ Volume 5 van de reeks ‘Hardwell presents Revealed’ ontving een International Dance Music Award in de categorie ‘Best Compilation or Full Length DJ Mix’

www.djhardwell.com
www.facebook.com/DJHARDWELL
www.twitter.com/HARDWELL  
WeTransfer: http://we.tl/7ZBxcSFDSD

 

 
   « nieuwsoverzicht