Henk Westbroek pakt oude functie als seksuoloog weer op

Zanger wordt columnist voor 'ilvy', het nieuwe magazine voor vrouwen ter bevordering van de seksuele gezondheid.

Op 25 november wordt het nieuwe magazine ‘ilvy’ gelanceerd. Het blad wil de seksuele gezondheid van vrouwen bevorderen door kennis en ervaringen van experts te delen. Henk Westbroek kruipt speciaal voor het magazine, dat iedere twee maanden verschijnt, even terug in zijn oude functie van seksuoloog. Westbroek was in de jaren zeventig verbonden aan het Nederlands Instituut voor Sociaal Seksuologisch Onderzoek.

Niet alleen Henk Westbroek werkte mee aan deze eerste uitgave. Chava Voor in ’t Holt gaf een onthullend interview en ziet 'ilvy' als een heel mooi initiatief dat voor haar precies op het goede moment komt. De 30-jarige Anne Frank-actrice spreekt in een openhartig interview over het verbreken van haar tienjarige relatie en haar zoektocht naar meer spanning. Hierbij doet ze pittige uitspraken over onder andere het gebruik van vibrators, het ontdekken van drugs en haar fantasie over een trio. Naast haar rol van Margot in 'Anne Frank', speelde zij rollen in onder andere ‘Moordvrouw’ en de speelfilm ‘De Hel van '63’.
 
Hoofdredactrice Drs. Nynke Nijman, afgestudeerd binnen de psychologie, systeemtherapie en seksuologie, en bekend van tv programma’s zoals 'Spuiten & Slikken', over 'ilvy': “Omdat wij seksualiteit als iets heel bijzonders zien en op alle manieren willen helpen om de seksuele gezondheid te bevorderen, zijn wij een ontzettend mooi, nieuw en uniek platform begonnen.  Seksualiteit gaat hierbij verder dan alleen seksueel gedrag. Het gaat om de verwachtingen, fantasieën, overtuigingen, culturen, en alles wat maar een knipoog heeft naar seksualiteit.”

'ilvy'
'ilvy' is bedoeld voor alle vrouwen met een nieuwsgierigheid naar en interesse in seksualiteit. Het blad is geschreven naar het belevingsniveau van vrouwen van 25-50 jaar, met een variatie aan onderwerpen die vrouwen buiten deze leeftijdsklasse ook aanspreken. Door vrouwen aan te spreken wil 'ilvy' indirect ook mannen bereiken.  

http://www.ilvy.com
https://www.facebook.com/ilvynederland/ 
https://twitter.com/ilvycom

 
   « nieuwsoverzicht