Idols-winnares Nina scoort eerste #1 hit met ‘Lights Go Out’

 

Idols-winnares Nina scoort eerste #1 hit met ‘Lights Go Out’


Idols-winnares Nina den Hartog heeft met haar debuutsingle ‘Lights Go Out’ gelijk haar eerste nummer 1 hit te pakken. Direct na de uitzending van de finale stond het nummer op de eerste plaats in de iTunes top 100. ‘Lights Go Out’ werd geschreven door de Israëlische componist en tekstschrijver Gal Joseph Cohen.

Nina den Hartog: “Ik was zo blij toen ik mijn single voor het eerst hoorde, het nummer was precies waar ik op gehoopt had. Ik vind het supertof dat ‘Lights Go Out’ nu ook op nummer 1 staat, dat bevestigt dat andere mensen het ook mooi vinden. Het is voor mij allemaal zo onwerkelijk en ik besef het bijna nog niet, maar ik ben heel erg blij mee!”.

Nina den Hartog
Op haar twaalfde treedt Nina den Hartog, samen met haar broer, voor het eerst op tijdens de talentenjacht van de kerk. Sindsdien kreeg ze de smaak te pakken en leerde zij zichzelf gitaar spelen. Het is haar droom om te kunnen leven van muziek en met die gedachte geeft Nina zich begin 2016 op voor het programma Idols, waarvan zij op 8 juni 2016 de winnares wordt.

Facebook
Twitter
Instagram

 

 
   « nieuwsoverzicht