Jebroer geeft zich bloot op nieuwe track met Candy Dulfer

Jebroer laat op zijn nieuwe single Ga Maar Vast Slapen, die vandaag verschijnt , niet alleen een nieuw geluid horen, maar laat ook zijn gevoelige kant spreken en geeft zich figuurlijk bloot. Volgens de artiest, die bekend staat als ruwe bolster, blanke pit, is deze single de meest persoonlijke track die hij tot nu toe heeft gemaakt.

Jebroer over zijn nieuwe single: “Ik heb het geschreven voordat ik ging touren en mijn eerste zoontje net 1 was geworden en de tweede net was geboren. Ik deed 50 shows in twee maanden tijd door heel Europa en was alleen op maandag thuis bij mijn gezin. Dat was een pittige tijd voor mijn vrouw, maar zij steunt mij omdat ze weet dat dit mijn droom is. Ze belt me vaak en vraagt dan hoe laat ik thuiskom uit de studio of onderweg ben voor shows en dan zeg ik ‘Ga maar vast slapen’”.

Candy Dulfer
Op de single krijgt Jebroer hulp van niemand minder dan Candy Dulfer. Dulfer: “Ik kreeg de uitnodiging van Jebroer maar had eerlijk gezegd niet zo'n mooi nummer verwacht. Life on the road, het eenzame gevoel ken ik natuurlijk ook heel goed dus was het voor mij makkelijk om me in te leven. Mooie vocals ook van Wudstik. Ik vond het te gek om hier aan mee te werken!"

Niet alleen Candy werkte mee aan de track. Jebroer zocht na het schrijven van de vocalen voor het refrein een zanger om deze in te vullen. Tijdens een studiosessie met Memru (gitarist van de hit Parijs – Kenny B) en Deborah (achtergrond zangeres Kenny B) liep hij Wudstik tegen het lijf. Samen zijn zij de studio ingedoken, de rest is geschiedenis. De uiteindelijke productie van ‘Ga Maar Vast Slapen’ is verzorgd door Project Money (bekend van de hit ‘Banaan’).

Clip
In de filmisch geschoten clip ligt de nadruk op drie verhaallijnen van een succesvolle zakenman, een vrachtwagenchauffeur en een escort dame. Allen moeten hard werken en zijn weinig thuis maar wel met hun gedachten bij familie. De verhaallijn is compleet van toepassing op Jebroer die ondanks het harde werken ook altijd met zijn gedachten bij zijn vrouw en twee kinderen is. Jebroer is zelf dit keer slechts enkele seconden te zien in de clip.

Hits
De 29-jarige Jebroer (Tim Kimman) scoorde sinds 2012 met tracks als Brommer, Herrie In Me Oor, Vriendje, Btje Vliegen Tog, Beter Nu, Camouflage, Omlaag, Allemaal Lichten, Allermooiste Feestje en Hoesten Als Bejaarden enorme hits. Alle clips werden gemiddeld meer dan 1 miljoen keer bekeken. Hij werkte op diverse singles samen met o.a. Boaz, Mr.Polska, Ronnie Flex en Yellow Claw. In 2014 scoorde Jebroer een megahit met Dirtcaps (Miljoenen) en verder hits met Feest DJ Ruud (Duizend nachten) en werd zijn meest recente single ROQ N ROLLA gekozen tot de Totally Summer anthem van 2015.

België
België gaat ook overstag voor de sympathieke rapper uit Leiden. De single Banaan, die hij eind 2014 uitbracht samen met Stepherd, Skinto & Jayh, haalt de hoogste positie in de iTunes Top 100 en hij ontvangt hiervoor eerder dit jaar een Gouden Award. Inmiddels zijn er meer dan 15.000 singles verkocht en heeft de clip meer dan 4,5 miljoen views op YouTube.

Festivals
Ook live is Jebroer een veel besproken en geboekt artiest. Zo was hij in Nederland te zien op grote festivals als Pinkpop, Noorderslag, Solar en Wish Outdoor en in België o.a. op Tomorrowland, Lokerse Feesten en Summerfestival. Maar ook  landen als Spanje, Turkije, Bulgarije en Griekenland hebben inmiddels kennisgemaakt middels een zomertour. 
 

Download en luister 'Ga Maar Vast Slapen' van Jebroer via deze link: https://Jebroer.lnk.to/GMVS

 

https://www.facebook.com/ILikeJebroer/ 
https://twitter.com/Jebroer 
https://www.instagram.com/jebroermusicpuntcom/
https://www.youtube.com/user/jebroertv 

 
   « nieuwsoverzicht