Leonie Meijer met band in Paradiso - Kick off 'Naked'- tour

Amsterdam, 3 april 2015Leonie Meijer Naked

Leonie Meijer geeft samen met haar band op 15 mei een concert in Paradiso. Het is voor het eerst dat Leonie en haar muzikanten in de bekende Amsterdamse Rocktempel staan. Het concert is de kick off van haar nieuwe theatertour, single en album ‘Naked’.

 

Leonie: “ Het nummer “Naked” heeft wel een bijzondere betekenis voor me. Het zet voor mij een beetje een streep onder een periode waarin me teveel druk heb gemaakt om wat anderen van me vonden. De single komt 1 mei uit en dat wilde ik graag vieren door een concert te geven met mijn band. Waar kun je dat beter doen dan in Paradiso, één van de mooiste poppodia van Nederland?! ”

De single ´Naked´ verschijnt op 1 mei en wordt in het najaar gevolgd door het gelijknamige album. ´Naked´ is het derde album van Leonie en opvolger van ´Los’ (2012) en ‘Luister Maar’ (2013), die beiden een top 10-notering wisten te behalen in de iTunes Top 100.

 

De 29-jarige zangeres, die vijf jaar geleden de halve finale wist te behalen van ‘De Grote Prijs van Nederland en een jaar later de finale van The Voice of Holland, maakte afgelopen jaar haar debuut in dertig theaters door heel Nederland met ‘Luister Maar Live’, haar eerste theatershow geregisseerd door Bavo Galama. Met Bavo, die eerder shows regisseerde van onder andere Guus Meeuwis, Marco Borsato en Roel van Velzen, vertrekt Leonie binnenkort naar Thailand om te werken aan de haar tweede theatershow ‘Naked’. Ook deze show is vanaf eind september tot en met januari 2016 in dertig theaters door heel het land te zien.

 

Kaarten voor concert van Leonie Meijer in Paradiso gaan vanaf zaterdag 4 april om 10.00 uur in de voorverkoop: http://www.paradiso.nl/web/Agenda-Item/Leonie-Meijer-Kick-Off-Naked.htmwww.leoniemeijer.com
https://www.facebook.com/leoniesings
https://twitter.com/LeonieMeijer
https://instagram.com/leoniemeijer
https://www.youtube.com/user/leoniemeijerofficial

 

 
   « nieuwsoverzicht