Mr. Polska en Teske halen 'Samen' Goud

 

Mr. Polska en vlogger Teske halen samen Goud

Single ‘Samen’ behaalt de Gouden Status

De single ‘Samen’ van vlogster Teske de Schepper en Mr. Polska heeft de Gouden Status behaald, de track werd meer dan twee miljoen keer gestreamd. De artiesten werden in de uitzending van Giel Beelen verrast met de Gouden Plaat.

Mr. Polska: ‘Deze plaat krijgt een speciale plek bij mij, omdat alles zo vanzelf is gegaan en we gewoon fun hadden bij het opnemen. Niet teveel nadenken en magic maken. Vanaf het moment in de Redbull studios tot aan nu, dit is gewoon leip.’

Teske: ‘Ik ben echt een beetje flabbergasted, dit is mijn allereerste Gouden Plaat. Ontzettend gaaf’

‘Samen’
De samenwerking tussen Teske en Mr. Polska  kwam voort uit een sessie in de Redbull Studios, waarbij een ervaren artiest met een nieuw talent in de studio wordt gezet. Het doel was om binnen een dag een nieuw liedje te maken en deze live te performen. De track werd zo goed ontvangen dat ze besloten hem uit te brengen en er een videoclip bij te maken.

Mr. Polska
Bekend van hits als ‘Allermooiste Feestje’, ‘Krokobil’ en ‘Hausa Wausa’ is de Pools-Nederlandse Mr. Polska een graag geziene gast op festivals en feestjes waar hij er zo’n 100 per jaar van doet. Zijn shows staan bekend als hard, rauw en energiek. Als onderdeel van het succesvolle electronische hiphop collectief ‘Nouveau Riche Music’ komen er regelmatig nieuwe tracks uit de studio. Zo was hij onder andere samen met Boaz van de Beatz verantwoordelijk voor de nieuwe theme-song van ‘Lost Gravity’, de nieuwe thrill-ride in Walibi Holland. Daarnaast haalde Mr. Polska al eerder vier keer de Platina Status met de hit ‘Niemand’, een samenwerking met Ronnie Flex.

Teske
Teske de Schepper begon op haar dertiende met bloggen en vloggen. Haar hele puberteit legde ze vast op film en zodanig is het maken van content niet meer dan normaal voor de inmiddels 20-jarige Teske. Opgegroeid in Reeuwijk tussen de weilanden en de koeien, is Teske inmiddels woonachtig in het altijd drukke Amsterdam. Haar YouTube-kanaal telt meer dan 265.000 abonnees en op Instagram telt ze maar liefst 258.000 volgers. Naast vloggen is Teske druk bezig met het uitrollen van haar muziek carrière.

 

Website

Facebook

YouTube

Instagram

Twitter

 

Klik hier om de video af te spelen

 

 
   « nieuwsoverzicht