Rapper Josylvio releast debuutalbum: Ma3seb

Vandaag komt het debuutalbum Ma3seb uit van de Nederlandse rapper Josylvio. Op het album staan onder andere de eerder uitgebrachte singles “La La La” en “Le7nesh” featuring Sevn Alias. Ook staan er samenwerkingen op met artiesten als Cho, Hef, Lijpe en Adje. De tracks zijn grotendeels geproduceerd door Esko. Zaterdag 9 juli is de officiële releaseparty van het album in de Bitterzoet, Amsterdam. Josylvio staat onder contract bij het label Van Klasse (Bart van Houten en Esko) en heeft een publishing overeenkomst met Cloud 9 Music.

Linkfire: https://vanklasse.lnk.to/ma3seb

Josylvio

Joost/Yousef/Josylvio is half Egyptisch, half Nederlands en is geboren en getogen in Naarden.
In zijn tracks laat de rapper horen dat zijn geboortestad ook een andere kant heeft dan de Gooische glamour waar men Naarden mee associeert. Op zijn dertiende begon Josylvio, geïnspireerd door Tupac, met rappen. Op de middelbare school leerde hij Esko kennen, maar ze verloren elkaar uit het oog.In 2014 kruisten hun wegen bij toeval opnieuw; deze keer besloten ze om hun muzikale talenten te verenigen. Dit resulteerde in tracks als “Regenboog” (Latifah ft Josylvio, Keizer en Sevn Alias), “In de Laan”, “Le7nesh”, “Money Stories” en de recente hit “La La La”.

Van Klasse

Van Klasse is ontstaan in 2014 naar een idee van Stacey Walroud (Esko) en Bart van Houten. Een jonge talentvolle producer/rapper en een oude rot met veel ervaring. Samen hadden zij een droom, maar ieder op hun eigen manier. Stacey wil graag muziek maken en rappen. Bart wil, met zijn jarenlange ervaring, talenten een kans wil geven. Van Klasse is meer dan een muzieklabel alleen. Naast rappers en producers heeft Van Klasse ook een grafisch vormgever, een styliste, een DJ, een MC en een clipmaker in dienst.

 

https://www.facebook.com/josylvio/

https://www.instagram.com/josylvio/

https://twitter.com/josylvio

www.vanklasse.nl

 
   « nieuwsoverzicht