Release 'Broekie'- De Kraaien

 

De Kraaien als cartoonhelden in nieuwe videoclip ‘Broekie’

Beluister ‘Broekie’ via deze link
Bekijk de videoclip van ‘Broekie’ op
YouTube

Vandaag is de release van de single ‘Broekie’ van de Kraaien. Het zomerse en verfrissende nummer verschijnt in combinatie met een unieke videoclip , waarin de vogels als cartoonhelden verschijnen.  

Met ‘Broekie’ spelen de heren in op de aanstaande zomer in Nederland. Met de tekst “hey wat heb jij een lekker broekie an” verwijzen zij naar het lekkerste kledingstuk die tijdens het mooie weer gedragen kan worden: de hotpants.

De Kraaien zijn zelf helemaal klaar voor de zomer. De mannen hebben de succesvolle albumtour rondom hun nieuwe album ‘Goud’ afgerond. Tevens stonden de mannen op Paaspop, hiervan is een 360-graden video gemaakt. De mannen openden in eigen nest het ADO stadion de wedstrijd van 8 mei, ook dit optreden is in 360 graden te herbeleven. Komende tijd zullen zij te zien zijn op Parkpop met de Zuid-Afrikaanse artiest Jack Parow, met wie het nummer ‘Kattenkwaad’ werd opgenomen. Op 20 augustus staan de mannen op Dutch Valley.

De Kraaien:

Sinds 2009 veroveren Prins Clit in Paanhaam en Bernd Gansebev, samen ‘De Kraaien’, de Nederlandse bodem. Ze bestormen de podia met keiharde beats en eigenwijze teksten en dit alles op z’n Haags. De Kraaien zijn vooral bekend van de hit ‘Ik Vind Je Lekker’. In 2013 ontvingen ze hiervoor in het ochtendprogramma GIEL op 3FM een gouden plaat uit handen van Giel Beelen. De videoclip werd meer dan 5,3 miljoen keer bekeken. Na het gigantische succes van ‘Ik Vind Je Lekker’ kwamen er nog een aantal sterke opvolgers: ‘Pechvogel’, ‘Ik Wil Met Je Sexen’, ‘Rollen’ en ‘Dat Gepijpzeik’. Op 11 maart verscheen hun debuutalbum ‘Goud’, met nieuwe singles als ‘Kattenkwaad’ en ‘Pony’  

www.dekraaien.nl
https://www.youtube.com/user/DeKraaienZETTUM
https://www.facebook.com/dekraaien/
https://twitter.com/De_Kraaien

 

Klik hier om de video af te spelen

 

  

 

 

 
   « nieuwsoverzicht