Tjindjara

De in Amsterdam geboren Tjindjara (Metschendorp) zong en danste al vanaf de dag dat zij kon open. In 2005 trok ze op 15-jarige leeftijd  de stoute schoenen aan en deed mee aan het Junior Songfestival en behaalde een tweede plek.

Na de afronding  van haar opleiding aan de Hogeschool Dansacademie van Lucia Marthas rolde Tjindjara al snel de muziek en theaterwereld in. Naast bijrollen in musicals als Droomvlucht, Harem en de theatervoorstelling Jeans, danste de knappe zangeres bij de Symhonica in Rosso-concerten van Lionel Richie en Diana Ross. In 2013 was Ali B overdonderd door haar talent en nam haar onder zijn hoede in het TV-programma X-Factor.

Naast haar huidige rol als understudy Deena Jones en Lorrell Robinson in de musical Dreamgirls en later dit jaar als understudy Nikki Marron in de musical The Bodyguard, werkt Tjindjara aan haar eigen songs. Het zelf schrijven van tekst en muziek, net als haar grote voorbeeld Beyoncé,  wil zij graag verder ontwikkelen met als doel straks haar eigen singles en albums uitbrengen met een duidelijke eigen stijl.

Tjindjara : “Artiesten als Rita Ora, Rihanna, Katy Perry en uiteraard Beyoncé vind ik qua muziek, creativiteit en imago erg inspirerend en eigen. Zij hebben allen een duidelijke stijl en dat spreekt mij erg aan en zou te gek zijn om ooit met 1 van hen samen te werken in de toekomst.”

Over die toekomst is de nu 25-jarige entertainer heel positief. Over 5 jaar ziet zij zichzelf lekker, in zowel Nederland als in de rest van de wereld, touren met haar eigen muziek. Maar ook mooie rollen in musicals die op haar pad komen slaat ze zeker niet af en een uitstap van musical naar de film- en TV wereld als actrice is maar heel klein en ook die kans wil ze met beide handen aangrijpen.

 

PR:

Video

Dirtcaps Feat. Tjindjara - Bad Habit
Klik hier om de video af te spelen

 
   « Terug